Homepage_headerafbeelding

Wonen met oprechte aandacht

Het pand van Vestra Zorgresidentie zal met 21 appartementen een mooie woonzorgplek bieden aan bewoners met een vorm van dementie.

Contact

Van bankgebouw naar wonen met zorg

Vestra Zorgresidentie staat voor zorg die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner. De residentie is een herkenbare, huiselijke en veilige omgeving waar zoveel als mogelijk het eigen vertrouwde leven kan worden voortgezet. Dankzij een kleinschalige woonomgeving en werkwijze, met een vast multidisciplinair team van medewerkers met expertise in de ouderenzorg voor mensen met geheugenproblemen. Liefdevolle en warme zorg van een hoge kwaliteit. Met plezier geleverd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

In het ritme van de dag

Onze mensen hebben de keuze om overdag te verblijven in hun eigen ruime appartement of in de gezamenlijke huiskamer die in de nabijheid van het eigen appartement is gelegen. Het vaste team van zorgmedewerkers is niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg, maar runt ook het huishouden zoveel mogelijk samen met de bewoners, familie en vrijwilligers. Dankzij specifieke domotica zal de bewegingsvrijheid zo optimaal mogelijk zijn, zowel binnen als buiten in de tuin of op het terras.

Paul van der Wal fotografie-Vestra Zutphen-68268

Wat biedt Vestra Zorgresidentie

  • Ruime woonzorg-appartementen met eigen sanitair aan 21 mensen met een vorm van dementie.
  • Met een persoonsgebonden budget en een Wlz indicatie 5 (vorm van dementie) kunt u bij ons terecht voor wonen met zorg.
  • Dagbesteding aan mensen uit de regio in onze ruime woonkamer met open keuken.
  • We werken met E-Care als zorgsysteem waarbij de zorgplannen zijn opgenomen en familie/ mantelzorger op de hoogte kan worden gehouden van het welbevinden van hun naaste.
  • Een gevarieerd en uitgebreid activiteitenprogramma.
Contact

Hoe werkt het?

Er zijn kosten voor de zorg en kosten voor het wonen.

De zorgkosten worden op basis van de CIZ-zorgindicatie gefinancierd door het Zorgkantoor vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en het persoonsgebonden budget (pgb).

Contact
Paul van der Wal fotografie-Vestra Zutphen-68240