Voor onze betrokken zorgpartners

Vestra Verwijzen

Vestra Zorgresidentie hecht veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met zorgprofessionals en partners in de zorg. Daarom pleiten we voor een heldere, veilige communicatie en een efficiënte manier van werken. Het zorgteam van Vestra bestaat uit een verpleegkundige, verzorgende, helpende, activiteitenbegeleider en kok. Alle medewerkers in dit team hebben bewust gekozen voor de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak van Vestra.

Samen sterker in de zorg

Zij werken aan de juiste zorg voor de bewoners, samen met externe behandelaren zoals praktijkassistenten, huisartsen, gedragskundige en fysiotherapeuten. Wij zoeken actief de samenwerking met collega zorgaanbieders in de regio Zutphen.

Wat biedt Vestra Zorgresidentie

  • Ruime woonzorg-appartementen met eigen sanitair aan 21 mensen met een vorm van dementie.
  • Met een Persoonsgebonden budget en een WLZ indicatie 5 (vorm van dementie) kunt u bij ons terecht voor wonen met zorg.
  • Dagbesteding aan mensen uit de regio in onze ruime woonkamer met ‘open’ keuken.
  • We werken met E-Care als zorgsysteem waarbij de zorgplannen zijn opgenomen en familie/ mantelzorger op de hoogte kan worden gehouden van het welbevinden van hun naaste.
  • Een gevarieerd en uitgebreid activiteitenprogramma.

Bent u verwijzer en wilt u een bewoner bij ons aanmelden? Iedereen met een WLZ indicatie VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg) kan bij ons wonen. Ook ZZP 4 met een psychogeriatrische grondslag kan in in goed overleg met de zorgondernemer bij Vestra Zorgresidentie verblijven. Aanmelden kan via de huisarts, het ziekenhuis, casemanagers dementie of een andere zorginstelling bij de verpleegkundige of de zorgondernemer.

Omdat wij de juiste zorg willen garanderen, hanteren wij een aantal exclusiecriteria.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u overleg plegen? Neem contact met ons op! Erik Akse of de verpleegkundige uit het zorgteam zal informatie verstrekken over het wonen en de zorg bij Vestra Zorgresidentie.

Contactgegevens

Erik Akse, Zorgondernemer +31 6 19 27 54 90 erik.akse@vestrazorgresidentie.nl