Homepage_headerafbeelding

Samen sterker in de zorg

Vestra Zorgresidentie is een nieuwe zorgaanbieder in de regio Zutphen en omgeving. Vestra staat letterlijk voor ‘uw’. U kunt dit lezen als: uw wonen, uw welzijn, uw zorg.

Bij ons mag u zijn

Vestra Zorgresidentie is een nieuwe zorgaanbieder in de regio Zutphen en omgeving. Vestra staat letterlijk voor ‘uw’. U kunt dit lezen als: uw wonen, uw welzijn, uw zorg.Wij realiseren 21 comfortabele zorgappartementen met eigen sanitair en kitchenette voor mensen met dementie en 1 eerstelijnsverblijf kamer (ELV).

Vestra Zorgresidentie is vernieuwende omgeving. Het zit hem in de kleine dingen, zoals oprechte aandacht en persoonlijke zorg. Het levensritme van onze bewoners wordt zo goed mogelijk gevolgd. Elke dag is weer anders. We kijken voortdurend naar de zorgvraag. Wat is hiervoor nodig en hoe gaan we dat met elkaar zo goed mogelijk doen?

Werken bij Vestra Zorgresidentie?

Werken bij Vestra Zorgresidentie is werken in een omgeving die vernieuwend is. Het zit hem in de kleine dingen, zoals oprechte aandacht en persoonlijke zorg. Het levensritme van onze bewoners wordt zo goed mogelijk gevolgd. Elke dag is weer anders. We kijken voortdurend naar de zorgvraag. Wat is hiervoor nodig en hoe gaan we dat met elkaar zo goed mogelijk doen?

Kleine organisatie met directe lijnen

U komt bij Vestra Zorgresidentie in een klein team te werken. U werkt zelfstandig, maar het teamspel is ook essentieel. U voert uw taken en verantwoordelijkheden zelfstandig uit, maar ondersteunt elkaar ook waar nodig. Iedereen heeft zijn eigen talenten en samen maakt dat een team dat goed samenwerkt.

Vestra Zorgresidentie zoekt medewerkers die het boeiend en uitdagend vinden om te werken in een nieuwe kleine organisatie waar de lijnen direct en duidelijk zijn. Spreekt het u aan om uw talenten bij ons in te zetten en uzelf steeds uit te dagen om uw skills te vergroten? Solliciteer dan direct!